TPA

Turning point of Positive Actions

HOME | LANDBOUW | EVANGELISATIE | ONDERWIJS | PROFIEL | FEITEN                  

Onze landbouw projecten

Met onze langbouw projecten willen we werkgelgenheid creëren voor de lokale bevolking. Een van de doelen hierbij is om hen een goed toekomstperspectief te bieden. Wij geloven dat iedereen zal moeten werken voor zijn levensonderhoud, je zal moeten werken en al het goede zal je gegeven worden.

Jeblokon locatie

Deze locatie bestaat uit 50 hectare voormalig bos wat geschikt is gemaakt voor landbouw. Het is voor het grootste gedeelte beplant met rubber bomen, maar ook cacoa, pinda`s en andere gewassen zijn aangeplant. 

Vijf families hebben hier een vast maandelijks inkomen. Wanneer het tapproces van de rubberbomen in 2019 begint zal dit oplopen tot over de 20 families.

Ons verlangen

Ons landbouw project kan een goede basis vormen om de activiteiten van TPA Liberia uit te breiden. Het heeft de potentie om in de toekomst volledig onhafankelijk te kunnen groeien. We hopen dat dit mag leiden tot meer van zulke initiatieven.

Versrpeiden

De Jeblokon locatie is een goed voorbeld voor de lokale bevolking om de positieve houding te versrpeiden naar andere delen van het land. We hebben de hoop dat dit ook in de toekomst in andere delen wordt vervolgd.